Detalji koji čine razliku

Iako je naše primarno djelovanje usmjereno na odnose s javnostima, vodimo se činjenicom da klasični odnosi s javnostima nisu dovoljni i da ih je potrebno kombinirati. Zato uvijek nastojimo kreativu prilagoditi klijentu, bilo da se radi o odnosima s medijima, društvenim mrežama, video produkciji, društveno odgovornom poslovanju, ili o bilo kojem segmentu klijentovog poslovanja.

Ako se pitate po čemu se razlikujemo od drugih, nastavite čitati.

Kopiraj – zalijepi

Opciju copy-paste koristimo samo kada kopiramo tekstove iz dokumenta u dokument, ili u mailove, objave na društvenim mrežama…Nikada ne kopiramo rad kolega, što ne znači da on nije kvalitetan. Dapače, nije problem u kopiranju kvalitetnih ideja i prilagodbi klijentu, ali je problem što se copy-paste modelom ne napreduje, već se stagnira, a korisnicima se ne nudi ništa novo i drugačije.

Jako dobar primjer su profili domaćih trgovačkih lanaca na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Pokušajte pronaći razliku. Sretno! 😉

Glad

Biti mala agencija koja još nije napunila dvije godine, nije lako. Većina kolega je u svoj posao krenula nakon desetak godina rada u struci, pa su se odlučili za promjenu i pokretanje vlastitog biznisa. Godine iskustva i poznanstava njihova su prednost. Gdje smo mi u toj priči?

Pa, mi smo gladni. Gladni projekata koji nam neće biti dosadni ni mali, čiji će nas skroman budžet zadovoljiti. Gladni smo novih ideja i njihove realizacije, gladni smo postizanja uspjeha i korištenja najboljih resursa za sve klijente.

Detalji

Pazimo na točke, zareze, razmake, pravopis. Pazimo na obostrano poravnanje, korištenje paragrafa tamo gdje treba. Reagiramo na vrijeme, a često i prije vremena, jer proaktivnost je naša jača strana. Nikad ne kasnimo. Težimo kvaliteti, kako interno tako i u komunikaciji s klijentima i prema javnostima. Trudimo se biti sve bolji i što manje griješiti.

Ima još toga, ali nećemo sve otkrivati. Ekstroverti smo, nađite nas na Facebooku, Instagramu, putem maila. Jer takvo je vrijeme…

Scroll to Top