Vrh komunikacije – stigla pojačanja na komunikacijskim kanalima

Vrh komunikacije od danas, osim na Facebooku i Linkedinu možete pratiti na Instagramu i na internetskoj stranici. Cilj naših komunikacijskih kanala je prije svega informirati, ali i iskazati stavove i mišljenja oko određenih tema. Također, vrlo rado dijelimo sadržaj koji je inspirativan, kako za nas tako i za naše pratitelje.

Mladi poduzetnici na početku poslovanja moraju biti vidljivi, a najbolji način za to su digitalni kanali koji pružaju mogućnost informiranja pratitelja i potencijalnih klijenata. Svaka agencija ima svoj način komuniciranja, stoga ćete primijetiti da je naš način komunikacije na internetskoj stranici pomalo drugačiji od drugih.

Prije svega, htjeli smo se odmaknuti od standardnih tekstova i probati nešto što barem malo odskače od ostalih. Mi smo kreativci i uvijek ćemo se voditi određenim principima koji predstavljaju sastavni dio kreativnog procesa. Radimo ono što volimo i ispunjavamo zahtjeve klijenta, ali uvijek na drugačiji način. Svaki klijent zahtijeva drugačiji pristup i iza sebe ima priču koja nama služi kao nit vodilja pri kreiranju kampanja. 

Ako želite svoju tvrtku gledati kroz naše oči javite nam se, socijalna smo bića i uvijek otvoreni za nova poznanstva.

Scroll to Top